Over FEMOR

Artikel 2 van 8

Over FEMOR

FEMOR Houten producten is een webwinkel online. Wij leveren onze producten door heel Nederland, Femor is opgericht in 2014 en is een blijvend groeiend bedrijf die zich zo veel mogelijk specialiceerd in de wensen van de klant. 

FEMOR Houten producten onderscheidt zich op een aantal punten ten opzichte van andere bedrijven. Één van deze punten is dat wij binnen 1 bedrijf verschillende producten en diensten leveren, of het nu gaat om uw complete inrichting van tuin tot woning bent u bij ons op het juiste adres. ook voor het leveren van maatwerk in verschillende materiaal afwerkingen kunt u ook bij ons terecht. de geleverde producten hoeven pas bij aflevering te worden betaald.tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van 3D ontwerpen welke volledig naar de wens van de klant getekend en uitgevoerd kunnen worden.

FEMOR Houten Producten bestaat uit: Een Interieur en een Exterieur gedeelte, dit zijn samen de 2 hoofdkenmerken binnen het bedrijf, deze worden aangestuurd door 2 personen. Voor het Interieur gedeelte zult u bij Johnny Morren terecht komen, en voor het Exterieur bij Feike de Jong.

Wat verstaan we onder Interieur en Exterieur: 

Bij het Interieur moet u denken aan alle meubels en artikelen die voor binnenshuis benodigd zijn, dit kan uiteenlopen van een lamp tot het opknappen van een tafel. Johnny Morren zorgt ervoor dat al deze zaken zo goed en voorspoedig mogelijk zullen lopen. 

Bij het Exterieur gaat het om alle producten en artikelen die voor buiten gebruikt kunnen worden, het gaat hierbij vooral om de buitenmeubels, hout producten en schuttingen. Feike de Jong zorgt ervoor dat al deze zaken zo goed en voorspoedig mogelijk zullen lopen. 

Wie verzorgt de productie van al onze artikelen: Bij FEMOR worden alle producten in onze eigen werkplaats gemaakt. Dit wordt door Johnny en Feike gedaan zodat ze weten dat de kwaliteit van het product goed is. Om deze kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen werken we met onze vaste toeleveranciers van materialen. 

Kvk-nummer: 09191181 BTW-nummer: 222079356B01 Lid sinds: 01-01-2013

De oprichters: FEMOR is opgericht door FEike de Jong en Johnny Morren. Zij zijn allebei in hun eigen vakgebied gespecialiseerd.

Feike de Jong is al op jonge leeftijd begonnen in de bouw bij een klein bouwbedrijf waar hij veel ervaring heeft opgedaan als timmerman, al snel heeft hij er voor gekozen om voor zijn eigen te beginnen, en is nu nog dagelijks in de bouw aan het werk, ook binnen FEMOR verzorgt hij alle orders voor het Exterieur gedeelte.

Johnny Morren was ook al op jonge leeftijd aan het timmeren, maar hij koos al snel voor het vak meubelmaker, en heeft vele jaren in een meubelfabriek gewerkt, waar veel ervaring opdeed met zowel het restaureren als het maken van meubels. Omdat hij vond dat hij binnen dit vak op praktisch gebied veel ervaring had opgedaan, wilde hij zich ook graag specialiseren in het ontwerpen van meubels. En heeft de opleiding binnenhuis architect gedaan. Ondertussen heeft hij de juiste combinatie gevonden tussen het werken in de werkplaats en het tekenen, binnen FEMOR verzorgt hij alle orders voor het Interieur gedeelte.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons via info@femor.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 22:00 en op zaterdag de gehele dag

Exterieur: Feike de Jong 06-29927701

Interieur: Johnny Morren 06-57754138

FEMOR.nl 

© 2015 - 2024 FEMOR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel