Bezorgen

Artikel 1 van 8

Bezorgen hoe werkt dit?

Aflevering: Bij aflevering zal 1 monteur uw meubels komen afleveren. Heeft u een tafel besteld vragen wij u de chauffeur een handje te helpen bij het uitladen. De meubelen zullen wij op de geschikte locatie positioneren.

Contact met onze monteur na 17.00 op de dag van levering: Omdat ons kantoor na 17.00 iedere werkdag is geopend en uw bestelling tot 22.00 geleverd kan worden kunt u na 17.00 de chauffeurs bereiken (op zaterdag is dit de hele dag) Dit kan op het volgende telefoonnummer: 06-29927701 Dit nummer kan in de avond alleen van 17.00 tot 22.00 gebeld worden en alleen kunnen vragen worden gesteld en beantwoord worden als uw levering in de avond staat gepland voor die zelfde dag!

Betaling: U hoeft de bestelde houten meubelen pas bij aflevering aan de chauffeur contant te betalen. U krijgt dan vervolgens een officieel betalingsbewijs dat u de houten meubelen heeft betaald.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd: Wij zullen u via de mail op de hoogte stellen welke dag uw product gebracht zal worden, de tijden worden daarin geschat, en kunnen iets uitwijken door verkeershinder.

Als het product wordt afgeleverd: Als het product wordt afgeleverd wordt deze in elementen afgeleverd, zodat het meubel thuis of op het werk eenvoudig en zonder schade naar binnen/buiten toe te brengen is. Voorbeeld: bij een tafel worden de poten los meegeleverd, de schroefgaten zijn dan vanzelfsprekend wel voorgeboord en de bevestigingsmaterialen zijn bijgesloten. Pakketen hout worden altijd opgelat bezorgd, en er dient bij het lossen een heftruck of een hulp aanwezig te zijn om te lossen.

Voor het leveren berekenen wij de volgende kosten: €1,00 per/km voorbeeld: woont u in Arnhem dat is 40km dit kost dan €40,00

U kunt altijd informeren of we uw rit kunnen combineren: Mochten we meerdere bestellingen uit uw regio hebben ontvangen, verlagen wij de bezorgkosten. Vindt u de bezorgkosten dus teveel informeer dan of we toevallig meerde producten in uw regio moeten afleveren. Zodat we de bezorgkosten kunnen verlagen.

 

© 2015 - 2024 FEMOR | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel